Despre Noi

Suntem o societate specializată în consultanță și training anticorupție. Poriectele noastre au ca obiectiv implementarea măsurilor pentru prevenirea și combatere a corupției prin conformarea cu cerințele Strategiei Naționale Anticorupție și implementarea Sistemului de management anti-mită conform standardului ISO 37001:2016

Totodată suntem furnizor de formare profesională pentru specializarea “Expert prevenire și combatere a corupției” cod COR 261920 autorizat conform Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților, republicată.

Pornind de la necesitățile clientului, organizăm cursuri personalizate abordând o tematică diversă:

  • Etica şi integritatea în cultura organizațională
  • Prevenirea și combaterea corupției și managementul riscurilor de corupție
  • Curs auditor intern ISO 37001:2016 –  Sistem de management anti-mită

Programele noastre de formare nu sunt cursuri clasice, axate doar pe predarea de cunoștințe teoretice, ele sunt interactive și presupun implicarea tuturor participanților!

Ne adresăm celor care doresc să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a evolua și a aduce organizația în care își desfășoară activitatea la un nivel superior de performanță. Aceste programe sunt un cadru în care vă veți vei pune în valoare la maxim profesionalismul, creativitatea și capacitatea de a lucra în echipă. Vă veți dezvolta o gândire cu totul inedită în ceea ce privește modul în care trebuie să acționați pentru a gestiona cu succes problemele din activitatea profesională, iar lucrurile învățate le veți putea aplica și în viața de zi cu zi.